Twitter reia plata facturilor către Google Cloud

Twitter a reluat plățile către Google Cloud, asta după ce platforma de social media a refuzat să achite facturile restante. Noul CEO al Twitter, Linda Yaccarino, a intervenit pentru a normaliza relațiile dintre cele două companii.

Discuția a fost purtată de Yaccarino și Thomas Kurian, șeful diviziei Cloud din cadrul Google. Twitter s-a angajat să plătească facturile, însă, conform unor surse citate de Bloomberg, cele două părți au negociat și un parteneriat prin care Google ar urma să-și crească cheltuielile pentru reclamele de pe Twitter.

De asemenea, sursele spun că Elon Musk nu are nicio obiecție cu privire la rezultatul discuțiilor, iar relația dintre cele două companii nu este afectată de refuzul constant al miliardarului de a plăti Google Cloud pentru serviciile prestate. Surse citate de The Wall Street Journal spun că facturile restante au ajuns recent să coste chiar 20 de milioane de dolari pe lună.

Twitter a fost deja acționată în judecată de 10 companii pe motiv de neplată a facturilor. Aceste plângeri au fost înaintate după ce platforma a fost preluată de Elon Musk, unele dintre ele datând din decembrie 2022.

Intervenția lui Yaccarino sigur a contat în această dinamică, reputația ei în industria de publicitate fiind una aproape impecabilă. Promisiune Google că va pompa mai mulți bani pentru publicitatea digitală de pe Twitter este o gură de aer proaspăt pentru platforma social media, mai ales că vânzarea de ad-uri online a scăzut cu aproape 60% față de anul trecut, înainte de preluare.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *