Tolo.ro: care sunt cele mai mari cotidiene din România

Mass-media tipărită a cunoscut un declin în ultimii zece ani, din două motive clare și nu neapărat separate: criza economică din 2008 și migrarea în mediul online a unui număr considerabil de publicații.

”Topul” realizat de jurnalistul Cătălin Tolontan și publicat pe Tolo.ro arată tendința României atunci când vine vorba de cotidiene, precum și cine deține puterea economică pentru a livra un număr mare de exemplare.

  • Primul loc este deținut de săptămânalul Kaufland, cu 4.764.677 de exemplare distribuite gratuit ajung în cutiile poștale ale românilor.
  • Pe locul doi se clasează ziarul Patriarhiei Române, Lumina, care are cele mai multe abonamente zilnice: 21.805, se mai arată pe Tolo.ro.
  • Nu în ultimul rând, Stars and Stripes are cele mai multe pagini de pe piață. Acest cotidian aparține Armatei SUA și este tipărit în toată lumea unde sunt staționate trupe americane. Cu un tiraj de 600-700 de exemplare, este transportat zilnic pentru militarii staționați la baza din Kogălniceanu și nu numai.

Citiți materialul original AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *