Soția unui prezentator BBC spune că soțul ei este cel vizat de acuzațiile de natură sexuală

După o săptămână în care atât autoritățile, cât și presa au evitat să îl numească pe prezentatorul BBC acuzat nu numai că a plătit o minoră pentru fotografii explicite cu ea, dar și că a amenințat o altă tânără, soția unui prezentator BBC spune că soțul ei este cel care a fost suspendat de instituția media din cauza acestor acuzații.

Unul dintre cei mai importanți prezentatori de știri din Marea Britanie, Huw Edwards, a fost numit miercuri de soția sa ca fiind cel acuzat de comiterea unor fapte grave care sunt acum investigate de poliție, conform CNN.

Declarația femeii a venit la scurt timp după ce Poliția Metropolitană din Londra a declarat că nu există niciun indiciu că ar fi fost comisă o infracțiune penală. Vicky Flind, a declarat că acesta era tratat în spital cu „probleme grave de sănătate mintală” și că declarația sa a făcut-o „în primul rând din grijă pentru bunăstarea sa mintală și pentru a ne proteja copiii”.

„Huw suferă de probleme grave de sănătate mintală. După cum este bine documentat, el a fost tratat pentru depresie severă în ultimii ani”, a declarat Flind.

Femeia a mai adăugat că „Evenimentele din ultimele zile au înrăutățit foarte mult situația, a suferit un alt episod grav și acum primește îngrijiri spitalicești, unde va rămâne în viitorul apropiat”.

„În aceste circumstanțe și având în vedere starea lui Huw, aș dori să cer ca intimitatea familiei mele și a tuturor celor implicați în aceste evenimente supărătoare să fie respectată”, a conchis declarația, după ce a adăugat că prezentatorul a fost informat abia joia trecută despre acuzațiile care i se aduc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *