Schimbări majore în Pro Tv. George Buhnici părăsește, după 15 ani, emisiunea iLikeIT

George Buhnici, realizatorul emisiunii iLikeIT, părăsește postul de televiziune după 15 ani.  Pro TV menționează, într-un material publicat pe site-ul ȘtirileProTV, că emisiunea iLikeIT „va continua într-un alt format, cu alt prezentator”.

Totodată, nu doar Buhnici pleacă din emisiune, ci și coprezentatorul său, Marian Andrei, chiar dacă, acesta va prelua managementul Cavaleria.ro, o revistă digitală dedicată publicului masculin, fiind si un hub pentru creatorii de conținut, potrivit paginademedia.ro.

Fostul prezentator a menționat faptul că după ce Pro Tv va face o declarație oficială, va reveni și el cu mai multe informații cu privire la părăsirea emisiunii, motivul rămânând neclar.

Cine este George Buhnici

Înainte de a-și începe cariera de reporter la Pro Tv acesta realiza investigații cu camera ascună la Antena 1, ajungând la scurt timp în atenția mediei în urma reținerii timp de trei săptămâni în Bulgaria. Aceasta fiind cauzată de un documentar realizat cu camera ascunsă la Ruse, în zona Duty Free, dar fiind găsit nevinovat prezentatorul a fost eliberat.

În 2011 a realizat emisiunea iLikeIT, aceasta fiind focusată pe ce se întâmplă în lumea tehnologiei, conferind informații vitale referitoare la gadgeturi și tot ce trebuie știut despre ele. Reușind să ofere publicului pasionat de tehnologie 30 de minute de divertisment inovativ.

Buhnici a pus bazele mai multor proiecte semnificative precum blogul personal Buhnici.ro, dezvoltând în același timp revista digitală Cavaleria.ro și realizând anul acesta site-ul de home design casebune.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *