Poza care-l ÎNGROAPĂ pe șeful PSD! De ce Dragnea și ai lui SUNT ”statul paralel”! EXCLUSIV

Gestul ex-premierului Victor Ponta – care a publicat, pe Facebook, deja virala poză care-l înfățișează pe șeful PSD-ist Liviu Dragnea, zâmbăreț nevoie mare, în compania fostului șef al SRI, George Maior, în timp ce, pe o canapea din fundal, zăbovește fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi – stârnește acuzații și concluzii acide pe aceeași rețea de socializare.

MediaStandard.ro vă prezintă, în exclusivitate, o serie de poziții exprimate de mai mulți jurnaliști și sociologi cunoscuți.

Silviu Sergiu, jurnalist Newsweek România: ”Ceeeee? A aparut o fotografie cu Dragnea şi Maior în care este şi Kovesi? Nu creeed! E imposibil! Nu e reală. Sigur e vreun pixel albastru pe acolo…

P.S. Dedic această postare tuturor celor care mă înjurau când scriam că doamna Kovesi nu este Steaua polară a anticorupţiei. Sunt alături de ei în această grea suferinţă!!!”

Sidonia Bogdan, jurnalist VICE România”Ce jovială era Kovesi printre ei. Și nu era loc public, uitați-vă la modelul de canapea. A scos Ponta poza abia acum, cu direcția Dragnea, când ei toți sunt statu’ paralel. Toți”.

Sebastian Lăzăroiuscriitor și sociolog”Să explic de ce pozele lui daddy cu statuparalel sunt devastatoare pentru el.

Pentru noi, ele nu înseamnă nimic și nu e nicio supriză. Eu am spus în repetate rânduri că Dragnea a fost roboțelul celor pe care îi demonizează azi. Probabil că mulți dintre voi m-au crezut, mai ales că au mai scris-o și alții.

Nici pentru conducerea PSD nu e o surpriză sa-l vadă pe Dragnea la braț cu zmeii Kovesi, Coldea sau Maior. Și ei știau că Dragnea e creația lor politică. Dar mă refer doar la cercul restrâns al conducerii PSD.

Pentru eșaloanele inferioare din partid, pentru șoșonari, activiști, cei care au fost aduși cu arcanul la marele miting, culmea, impotriva statului paralel, admiratorii necondiționați sau doar interesați ai șefului PSD, pentru ei pozele astea ori sunt false, ori sunt scandaloase.

Foarte greu să se mai dea daddy în fața simpatizanților mare luptător cu fantoma inventată de propagandă. În cel mai bun caz, pentru alegătorii lor mai analitici, pozele arată că daddy a fost amicul statului paralel până să-l inghesuie cu pușcăria. Dar, pentru cei mai mulți, el devine azi un ipocrit și-un trădător”.

Mircea Marian, jurnalist Newsweek România”Dragnea povestește, senin, că, la 1 decembrie, de Ziua Națională, după paradă, toată lumea bună se ducea la chef la SRI. Deci, în afară de recepția de la Cotroceni, adevărata petrecere, fasolea pentru nomenklatură, o dădea SRI-ul, iar ăștia – inlusiv, el, Livache – îi mâncau din palmă.

Ce cârpe, frate! Tremurau toți jegoșii ăștia corupți de frica SRI, că îi ascultă și ‹știe› ce fac. Spune tot despre cum e condusă țara asta când afli că marele chef de Ziua Națională il dădea noua securitate”.

Dan Andronic, directorul Evenimentului Zilei”Dragilor, nici nu m-am trezit bine și am dat peste ditamai bomba!Victor Ponta a început să publice imagini din vilele SRI. Cu Dragnea, Maior, Kovesi!

Băieții ăștia relansează serialul ‹Operațiunea Noi suntem Statul› fără să mă întrebe dacă sunt de acord!

Nu-i corect, eu am copyright-ul…”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *