Platforma lui Trump, Truth Social, a pierdut 73 de milioane de dolari de când s-a lansat

Platforma de social media a lui Donald Trump pare că se confruntă cu probleme financiare destul de mari. Truth Social a pierdut 73 de milioane de dolari de când s-a lansat, în februarie 2022. Compania încă așteaptă să fie achiziționată de către o altă firmă, mai ales acum că banii platformei sunt tot mai puțini.

Conform datelor înaintate autorităților americane cu privire la această achiziție, citate de Reuters, rețeaua socială a lui Donald Trump a pierdut anul trecut 50 de milioane de dolari și alte 23 în prima jumătate a acestui an.

Din acest motiv, firma care se ocupă de contabilitatea Truth Social și-a exprimat „îndoieli substanțiale cu privire la capacitatea [Truth – n. red] de a-și continua activitatea”, indicând că finalizarea achziției este soluția dorită.

Platforma lui Donald Trump n-a reușit să atragă un număr sufcient de utilizatori pentru a intra în mainstream și nici nu a stârnit interesul publicului, chiar dacă fostul președinte american postează doar acolo. Recent, echipa care se ocupă de campania electorală a lui Joe Biden a decis să-și creeze un cont pe Truth Social, în încercarea de a mai destinde atmosfera de acolo.

Iacob Șerban:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri