Pastila de (DEZ)INFORMARE: Există cutremure generate de HAARP?

Într-o lume în care dezinformare este la ordinea zilei, Editiadedimineata.ro, împreună cu Mediastandard.ro, lansează un proiect unic pe piața din România, menit să combată cele mai răspândite dezinformări, într-un format nou: Pastila de (DEZ)INFORMARE.

În episodul din această săptămână vorbim despre programul american de cercetare HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program) și teoria conspirației conform căreia acesta poate genera cutremure. Îți explicăm simplu ce este, de fapt, HAARP și de ce nu poate genera seisme puternice, precum cele din Turcia.

Seismele din Turcia au reaprins ipotezele că HAARP ar putea fi folosit ca armă, așa că ne-am hotârât să-ți arătăm că programul american este doar un proiect științific. Am stat de vorbă și cu un expert din cadrul INFP ce ne reamintește că activitățile oamenilor nu pot genera cutremure de magnitudi mari, precum cele din Turcia și Siria.

În plus, abordăm și teoria conform căreia cutremurele din Gorj ar fi fost cauzate de foraje din zonă.

Emisiunea “Pastila de (dez)informare” poate fi urmărită la Digi24 în fiecare săptămână, de joi până luni, dar și pe contul de YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *