Comediana Magda Mihăilă l-a făcut pe Seinfeld să râdă, în emisiunea lui Jimmy Fallon

Cu ocazia lansării cărții „Is This Anything” a lui Jerry Seinfeld, Jimmy Fallon a lansat, în 13 noiembrie, „Provocarea Seinfeld”.

Magda Mihăilă, singura femeie din România care face stand-up comedy în patru limbi, a apărut în 27 noiembrie în emisiunea „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, într-o înregistrare în care a interpretat o glumă a lui Jerry Seinfeld, scrie Cultura la Dubă. Celebrul actor a apreciat show-ul și s-a amuzat.

Cu ocazia lansării cărții „Is This Anything” a lui Jerry Seinfeld, Jimmy Fallon a anunțat, în 13 noiembrie, „Provocarea Seinfeld”, prin care a cerut oamenilor să trimită un videoclip cu ei interpretând o glumă din cartea actorului. Scopul era ca videoclipurile câștigătoare să îl facă pe Seinfeld să râdă la propriile lui glume.

Producătorii emisiunii au ales trei clipuri care au fost difuzate în emisiunea în care Seinfeld era invitatul serii. Printre cei care l-au făcut pe actor să râdă s-a aflat și românca Magda Mihăilă, care locuiește în Franța de trei ani.

Magda a povestit pentru Cultura la Dubă că, în momentul înscrierii la această provocare, a menționat că este din România și că locuiește în Franța, dar în cadrul emisiunii a fost prezentată ca fiind din Franța. În România, Magda a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (Universitatea din București). A studiat la Lyon, grație unei burse de mobilitate studențească Erasmus și apoi a lucrat în domeniul comunicării la Bruxelles.

Acum locuiește și lucrează într-un orășel cochet și bogat din Franța, la granița cu Elveția, dar profită de orice ocazie de a pleca din localitate pentru a urca pe scenă și a face oamenii să râdă, scrie Cultura la Dubă.