Lumină în cazul Emiliei Șercan: ar fi fost amenințată de un ofițer

Se face lumină în cazul Emiliei Șercan, jurnalista amenințată săptămâna trecută să se oprească din anchetarea plagiatelor de la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.

Surse judiciare au afirmat pentru G4Media.ro că vinovatul ar fi angajat în cadrul instituției amintite mai sus, încă din 2018, de când a absolvit. Ofițerul Bărbulescu George Adrian este considerat principalul suspect de către organele de poliție

”Acesta a fost găsit pe raza municipiului Slatina urmând a fi adus în calitate de suspect în București în baza unui mandat de aducere, unde sunt puse în aplicare doua mandate de percheziție”, mai notează publicația.

Jurnalista Emilia Șercan, cunoscută pentru anchetele privind plagiatele în rândul înalţilor demnitari şi al conducerii unor instituţii de învăţământ, a afirmat pe pagina de Facebook că nu este normal ca un reprezentant al legii să recurgă la astfel de metode.

”Sunt într-o evidentă stare de consternare. Un ofițer de poliție, pus să apere legea, amenință cu moarte un ziarist de investigație. Este inimaginabil așa ceva! Sper că de data asta va exista puțină onoare prin structurile de conducere ale Academiei de Poliție”, a scris aceasta pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *