Dosarul ofițerului care a amenințat-o pe Emilia Șercan, pe masa DNA


Alexandra Minea
Dosarul ofițerului care a amenințat-o pe...

Dosarul în care jurnalista Emilia Șercan a fost amenințată de către un ofițer de poliție a ajuns pe masa Direcției Naționale Anticorupție.

Anchetarea cazului revine DNA după ce procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 au constatat că dosarul nu este de competența lor, conform Adevărul.

Nu este clar de ce instituția amintită a renunțat la caz – o explicație ar fi existența suspiciunilor că Gheorghe Adrian Bărbulescu, în vârstă de 23 de ani, ar fi acționat la ordinul cuiva, în schimbul unor posibile foloase, bunuri sau sume de bani.

Amintim faptul că în decursul zilei de miercuri, au apărut informații în presă că suspectul principal ar fi un ofițer, angajat al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”. Tânărul ar fi fost audiat, însă procurorii n-au anunţat încă dacă iau vreo măsură împotriva lui.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Articole asemănătoare

Noutăți

Recorder.ro: Guvernul României plătește site-uri de propagandă pro-rusă

Prezența propagandei rusești în mediul online românesc este evidentă, și este clar că în spatele sutelor sau miilor de articole stau...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

La mulți ani 2019!

Cu ocazia trecerii în Noul An, Mediastandard.ro vă urmează un an mai bun, plin de fericire și sănătate! Vă dorim să aveți parte...

Adăugat pe de MediaStandard