Liderul PSD Cluj, limbaj de mahala la adresa unor jurnaliști: ”Sunt niște boschetari de presă”. Alexa deține și o publicație

Liderul filialei clujene a Partidului Social Democrat a jignit mai mulți jurnaliști, după ce aceștia ”și-au permis” să trimită premierului o scrisoare prin care să-i aducă la cunoștință comportamentul nepotrivit al șefului PSD Cluj la adresa jurnaliștilor.

Asociația Profesioniștilor de Presă Cluj au informat-o pe Viorica Dăncilă despre comportamentul nepotrivit al lui Liviu Alexa, care a fost dat în judecată în nenumărate rânduri pentru folosirea atacurilor la persoană, atunci când acesta era pus într-o poziție incomodă de către jurnaliști, informează Digi24.ro.

Printre jignirile folosite de către Alexa de-a lungul timpului se numără și „vagin jurnalistic”, „bijboacă jurnalistică”, „duhnind a frustrare prin ochii săi prea apropiaţi de nas”, „minge de tenis plină cu ură ce se loveşte singură de pereţi”, „bilă jurnalistică”, „l-a spălat şi pupat în cur”, se arată în comunicatul APPC.

”Sunt niște boschetari de presă”

Timp de mai multe minute, cât a durat live-ul făcut pe pagina sa de Facebook, Liviu Alexa a folosit  apelative jignitoare la adresa membrilor APPC, printre care și „bătrânel analfabet”, „nesimțită țărancă” sau „boschetari” aliniați în ”asociația papagalilor de presă”.

Liderul PSD, proaspăt numit în funcția de șef al filialei de Cluj de către premier, s-a arătat deranjat de gestul Asociației, afirmând că ”Probabil doamna Dăncilă, după ce a citit acea scrisoare, a aruncat-o la gunoi”.

„De dimineață, marea asociație a papagalilor de presă din Cluj, compusă din boschetari, degeaba vă supărați, sunt niște boschetari de presă, au trimis doamnei Viorica Dăncilă o scrisoare deschisă, despre nesimțitul de Alexa care vorbește ca un măgar și îi jignește pe jurnaliști. Bă, nene, care jurnaliști? Eu sunt jurnalist”, a mai spus patronul Ziardecluj.ro

Liviu Alexa, patron al unei publicații și fost consilier al lui Dragnea

În timpul ieșirii nervoase din online, Liviu Alexa a adus aminte că el e în continuare jurnalist, deși deține o funcție politică. ”Bă, nene, care jurnaliști? Eu sunt jurnalist”, a spus acesta. Totuși, este important de notat că Alexa deține și o publicație online, Ziar de Cluj, și o televiziune locală, NCN.

G4Media.ro a arătat în trecut că Alexa a fost și pe ștatul de plată al partidului, înainte de a-și asuma poziția de lider al filialei de Cluj. Firma ”Pagina Ciudatului” (ce este a lui Liviu Alexa și Budean Adriana-Liliana) ar fi luat, confrom sursei citate, 1.293.000 de lei de la PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *