Jurnalistul britanic Charlie Ottley a fost jefuit în România. Îi cere hoțului imaginile înapoi

Charlie Ottley, realizatorul cunoscutelor documentare despre România „Wild Carpathia” şi „Flavors of Romania”, a fost jefuit pe străzile Timișoarei. Acesta se afla în țara noastră pentru realizarea unui clip de promovare a judeţului Timiș.

Atacatorul i-a luat producătorului britanic geanta, în care se aflau mai multe echipamente de filmat, printre care și o dronă. Totul s-ar fi petrecut în Parcul Botanic, informează Digi24.

„Am fost la momentul nepotrivit la locul nepotrivit. Ne uitam pe Google Maps, o mână a venit din spate, a luat rucsacul și pur și simplu a fugit”, a spus jurnalistul britanic. Acesta a adăugat că a încercat să prindă hoțul, alergând după el câteva minute, însă fără noroc.

Acum, Ottley face apel la hoți să-i restituie bunurile, mai ales device-urile pe care se aflau imaginile înregistrate recent.

„Îmi schimbă (acest incident) percepția despre România? Nu, absolut deloc. Este o problemă dar vom continua. Vom înlocui drona și vom merge mai departe”, a mai spus realizatorul documentarului „Wild Carpathia” și „Flavors of Romania”, conform G4Media.

Cazul a ajuns și în atenția autorităților române. În timp ce surse din Poliţia Timiş susțin că ancheta este în desfășurare, Consiliul Județean a cerut urgentarea soluționării cazului. Până atunci, CJ Timiș a afirmat că va sprijini „demersurile de a continua filmările programate” ale lui Ottley.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *