Jurnaliștii New York Post nu ar fi vrut să își pună numele pe știrea despre mail-urile lui Hunter Biden

Scandalul mail-urilor lui Hunter Biden, dezvăluite de către New York Post, începe să se clatine din ce în ce mai tare. Povestea ridică atât de multe suspiciuni, încât nici jurnaliștii cotidianului nu ar fi vrut să aibă de-a face cu ea.

New York Times afirmă, într-un articol publicat duminică, că unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști ai publicației republicane a refuzat să își pună numele pe articol, în ciuda faptului că a avut o contribuție majoră la realizarea acestuia.

CITIȚI ȘI: Tot ce ar trebui să știi despre scandalul mail-urilor lui Hunter Biden și New York Post

Motivul invocat de Bruce Golding, care se află alături de NYPost încă din 2007, ar fi avut legătură cu veridicitatea faptelor. Și aceasta nu ar fi singurul.

„Mulți membri ai personalului Post s-au întrebat dacă ziarul a făcut suficient pentru a verifica autenticitatea conținutului hard diskului, au spus cinci persoane cu cunoștințe despre funcționarea interioară a tabloidului. Membrii personalului au avut, de asemenea, îngrijorări cu privire la fiabilitatea surselor sale și la sincronizarea acestora”, se mai arată în investigația New York Times.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *