Gabriela Cristea renunţă la Kanal D

Gabriela Cristea se pregătește să revină pe micile ecrane, însă nu la Kanal D, unde muncea de aproape 10 ani.

Vedeta va merge la Antena Stars, unde va prezenta o emisiune cu un format necunoscut momentan.

Gabriela Cristea a plecat anul trecut în septembrie în concediu de maternitate,de la emisiunea ʺTe vreau lânga mineʺ, unde a fost înlocuită de Bianca Drăgușanu.

Se pare că motivul pentru care reprezentanții postului au preferat-o pe Bianca Drăgușanu este legat de buget. Conform zvonurilor care circulă pe internet, Gabriela Cristea ar fi încasat ca prezentatoare aproape de patru ori mai mult decât Bianca Drăgușanu. Aceasta ar fi plătită cu aproximativ 3.000 de euro pe lună, în timp ce titulara Gabriela Cristea ar avea un salariu care se ridică la 11.000 de euro.

„Mă simt pregătită 100% să revin pe piața media și colaborarea pe care am inițiat-o acum mi se pare una oportună. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase și constructive pentru telespectatori. Cred că a venit momentul să am din nou un cuvânt de spus. Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt. Am suportul soțului meu, ceea ce este foarte important pentru mine în acest moment. Așadar, am multă energie și toate avantajele pentru a face performanță cu noua emisiune, nimic nu mă oprește”, a declarat Gabriela Cristea pentru Antena Stars.

sursa: unica.ro

Colaborarea dintre Gabriela Cristea și  Kanal D datează din 2007, când a prezentat formatul de reality show „Noră pentru mama”. După ce emisiunea s-a mutat în 2011 la Antena 1, sub numele de „Mireasă pentru fiul meu”, Gabriela Cristea a primit un alt format, Draga mea prietenă. În 2012, s-a produs o ruptură între Gabriela Cristea și Kanal D, după ce aceasta a fost concediată. Un an mai târziu, Gabriela a revenit și a prezentat emisiunea ʺTe vreau lângă mineʺ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *