Dragoș Pătraru a câștigat procesul cu Doina Gradea în scandalul înregistrărilor

Scandalul înregistrărilor, în care fosta șefă a TVR a fost surprinsă jignind angajații televiziunii publice, a fost tranșat în primă instanță de Tribunalul Ilfov le-a dat câștig de cauză lui Dragoş Pătraru şi Septimiu Sărăţeanu.

Doina Gradea i-a dat în judecată pe cei doi la mijlocul anului 2018, după ce prezentatorul emisiunii ”Starea Nației” a făcut publice mai multe înregistrări audio cu PDG-ul postului public. Pârât a fost și Septimiu Sărăţeanu, fost producător al TVR, care i-ar fi furnizat lui Pătraru mai multe discuții purtate cu Gradea, conform Paginademedia.

Astfel, instanța a respins speța formulată de Doina Gradea, care va trebui să plătească cheltuieli de judecată în valoare de aproximativ 4300 de lei.

„Respinge cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Respinge cererea de intervenţie principală, ca neîntemeiată. Obligă reclamanta Gradea Doina să plătească pârâtului Pătraru Dragoş suma de 4284 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocaţial. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Ilfov”, se arată în decizia instanței.

Decizia nu este definitivă.

Amintim că Doina Gradea a fost, în 2018, în atenția publică după ce Dragoș Pătraru a dezvăluit comportamentul acesteia la adresa angajaților, dar și că favorizează partidul aflat la putere în acel moment, PSD.

„Când a fost PNL-ul la guvernare s-au luat de PNL, când a fost PD-ul la guvernare s-au luat de PD. Acum, când sunt ăştia, se iau de ăştia. Au o ură, aşa. Ies din nişte scorburi, aşa. Hateri de profesie. Ei nu sunt împotriva unui partid, ei sunt împotrivă de profesie. Şi atât”, spunea Gradea într-una din înregistrări.

Un alt material audio dezvăluia că fostul PDG al TVR recurgea inclusiv la jigniri personale, afirmând că o jurnalistă care a intrat în conflict cu primarul general al Capitalei de atunci, Gabriela Firea, are „cap de porc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *