Dispariția lui Khashoggi, repercursiuni și în mediul privat. Mai mulți directori de companii iau atitudine

Deja celebra dispariția a jurnalistului originar din Arabia Saudită Jamal Khashoggi are repercursiuni și în mediul privat – mai mulți directori de companii iau atitudine.

Dara Khosrowshahi, CEO-ul Uber, a afirmat că are de gând să se retragă de la conferința Saudi Future Investment Initiative (FII). Motivul ar fi dispariția suspectă a omului de presă, după ce a intrat în Consulatul Arabiei Saudite din Turcia, săptămâna trecută, scrie CNBC.com.

CITIȚI ȘI: Misterul jurnalistului din Arabia Saudită se adâncește

„Sunt foarte tulburat de rapoartele de până acum despre Jamal Khashoggi”, a spus președintele Uber pentru publicația amintită anterior. „Urmărim îndeaproape această situație și, dacă nu apare un fapt cu totul diferit, nu voi participa la conferința FII din Riyadh”, a concluzionat Khosrowshahi.

Nu este singura persoană din mediul de afaceri care a anunțat că nu doresc să participe la FII. Din această listă fac parte și fondatorul Virgin Group, Richard Branson, patronul Los Angeles Times, Patrick Soon-Shiong, co-fondatorul AOL Steve Case și co-fondatorul The Huffington Post Arianna Huffingt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *