Cum un video viral te poate aduce pe culmile succesului: Walmart Yodel Kid

”Walmart Yodel Kid”, un băiat în vârstă de 11 ani, și-a câștigat succesul pe internet, după ce a fost postat un video cu el când cânta o melodie de Hank Williams într-un magazin Walmart, din America. Într-un interviu cu senzația de pe internet și bunicul acestuia, tânărul cântăreț a dezvăluit că a învățat la numai trei ani să cânte.

Puțin timp mai târziu, Mason Ramsey a ajuns să cânte chiar pe scena popularului festival Coachella, după ce videoclipul în care apărea a făcut înconjurul internetului. Inițial, filmulețul a fost urcat pe contul de Youtube ViralHog, unde are în prezent 2,576,203 de vizualizări și 40 de mii de likeuri, însă adevăratul succes l-a dobândit atunci când un utilizator de Twitter a dat share, iar de aici până la a ajunge un ”meme” n-a mai durat mult.

Deși clipul a devenit viral la scurt timp după ce a fost postat, băiatul a aflat cu greu că a devenit o senzație pe internet, întrucât casa unde locuiește nu are acces la internet. A aflat de la producătorii misiunii ”The Ellen Show”, ce îl sunau să îl invite la show.

Adolescentul a avut ocazia să stea de vorbă și cu cântărețul Justin Bieber, dar cel mai important: spectacolul ținut în fața a mii de oameni a prins iar el a fost aclamat de către public, asta după ce apăruse cu puțin timp înainte la show-ul celebrei Ellen DeGeneres.

'Yodel kid' Mason Ramsey (left) and Justin Bieber

După succesul de la festivalul din California, ”Walmart Yodel Kid” vine cu o nouă surpriză. Tânărul artist urmează să își lanseze albumul de debut. Acesta va cuprinde atât melodii noi, cât și clasice country, printre care se numără și celebra piesă ce l-a făcut celebru pe internet, „Lovesick Blues.”

Deși a început să cânte în Walmart de plăcere, băiatul a ajuns o adevărată mini-vedetă pe internet prin distribuirea masivă a clipului cu el cântând, iar pe 20 iulie Ramsey ar urma să își lanseze albumul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *