Conferință pe tema fake news, organizată de IPP și o publicație mare online

Institutul pentru Politici Publice și G4Media.ro, una dintre cele mai citite publicații online din România, organizează vineri o conferință pe tema fake news.

Conform paginii de Facebook a evenimentului, vor fi prezentate și ulterior discutate manifestările acestui fenomen, din ce în ce mai vizibil în spațiul românesc (și nu numai).

”Cercetarea s-a concentrat, pe de o parte, asupra înțelegerii principalelor resorturi care stau la baza fenomenului, iar, pe de altă parte, a vizat înțelegerea particularităților și mizelor românești ale problemei. O asemenea dezbatere este cu atât mai utilă cu cât începem o perioada electorală care se întinde pe următorii doi ani”, se arată în descrierea evenimentului.

Institutul pentru Politici Publice este un ONG care desfășoară activități de cercetare, de advocacy și de promovare în domenii precum: reforma administrației publice, transparența instituțiilor, integritatea aleșilor și a funcționarilor, cu scopul de a crește calitatea proceselor de elaborare a politicilor publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *