CNA, aviz pozitiv pentru două televiziuni noi. Una dintre ele va agrega știri din online

Consiliul Național al Audiovizualului a dat, în ședința de joi, 18 mai, aviz pozitiv pentru înființarea a două televiziuni noi. Una dintre ele va agrega știri din mediul online.

MeteoTV.tv şi Z-TV.tv au primit licența de emisie de la CNA. Ambele posturi sunt deținute de compania S.C. Bridge Media Solutions SRL, condusă de Manoli Cozmin, fost director de vânzări la UPC şi actual Head D2D Department la Vodafone, conform Paginademedia.

Prima televiziune, MeteoTV.tv va prezenta vremea din toate țările, inclusiv România, fiind adresat „oamenilor care sunt interesaţi de ştiri despre vreme, care au nevoie de o prognoză meteo pentru următoarele 10 zile”, după cum afirmă Manoli Cozmin.

În ceea ce privește Z-TV.tv, aceasta va agrega conținut de la publicații de renume prezente în mediul online, pe care îl va prezenta în format text pe micile ecrane: „Vom avea abonamente de la agenţii de presă, cum ar fi Agerpres. O să fie un fel de video text. Un fel de Google News”, a mai explicat fostul director de vânzări al UPC.

Patronul celor două postuir TV declară că acestea sunt „automatizate în proporţie de 95%”, dar și că „există doar doi oameni care stau şi supraveghează ca serverele să funcţioneze cum trebuie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *