Cazul nouadreapta.org – Despre fanatism, prostie lucie și legionarism de școală generală! EXCLUSIV

Mediastandard.ro vă recomandă să evitați fără drept de apel portalul fascistoid www.nouadreapta.org, întrucât aveți de-a face cu o platformă unde ultranaționalismul gregar face echipă cu prostia neaoșă, populismul de cea mai josă speță, fundamentalismul ortodox și balivernele conspiraționiste.

De notat că pafarișii și puștii teribiliști care iscălesc compunerile site-ului amintit se laudă că ar fi marii urmași ai lui Corneliu Zelea Codreanu, fapt sugerat, vezi Doamne, și de verdele omniprezent, dar transmis explicit, în special prin numeroasele inepții de proporții pe care le debitează și le rostogolesc în cele mai pestrițe zone ale online-ului.

Dovezi de ”istețime”

Evident, ”gardiștii” de rit nou susțin că România ar fi colonia unor forțe oculte – de altfel, așa-zisa ”Ocultă Mondială” este una dintre cele mai vechi pandalii legionare –, că Uniunea Europeană este cel mai mare rău care ni se putea întâmpla, că migrația islamică e un fel de apocalipsă dirijată de cercuri oculte care-l dușmănesc pe Iisus Cristos… și multe, multe alte baliverne halucinante care vizează, în mod evident, persoane cu un IQ îngrijorător de scăzut. Un colaj postat pe site este mai mult decât grăitor pentru maniera în care ”urmașii” lui Codreanu ”înțeleg” actuala politică externă: Cancelarul Angela Merkel este prezentat umăr la umăr cu Vladimir Putin, cei doi fiind încadrați de pozele lui Stalin și Molotov, la stânga, și de Hitler și Ribbentrop, la dreapta.

Râsul curcilor: anormali despre… normalitate!

De notat că ”legionarii” de la Noua Dreaptă – a căror autenticitate este contestată virulent de alte grupuscule verzi și la fel de inteligente – consideră (întocmai ca fasciștii și naziștii) că o ”familie normală” nu poate fi alcătuită decât dintr-un bărbat și o femeie. Repetăm: ”familie normală”, ceea ce înseamnă că oricine crede sau face altceva este… anormal. În acest sens, marșurile organizate de o manieră scremută de Noua Dreaptă sunt intitulate ”ale normalității”. Iată cum este prezentată această manifestație a intoleranței, care, în trecutul nu foarte îndepărtat, s-a soldat cu violențe și rețineri:

Obsesii ieftine

Organizat an de an începând din 2005 și ajuns la a 14-a ediție, Marșul pentru Normalitate este cea mai constantă manifestare publică din România organizată în sprijinul valorilor familiei tradiționale. Organizat de Noua Dreaptă și susținut anul acesta de Fundația Ion Gavrilă Ogoranu, Frăția Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruință, Camarazii și Asociația Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei, Marșul pentru Normalitate a exprimat protestul românilor care susțin valorile familiei tradiționale”. În schimb, Marșul Diversității este stigmatizat drept parada homosexualilor, o manifestare cu caracter obscen și provocator”.Facem precizarea că facțiunile menționate drept colaboratoare ale Noii Drepte reprezintă, în marea lor parte, grupuscule de sorginte legionară.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *