Astăzi începe a doua ediție a Școlii de Media Digi24

Luni, 4 aprilie, Digi24 lansează a doua ediție a Școlii de Media, un proiect care își propune să deschidă porțile jurnalismului tuturor persoanelor interesate să descopere ce presupune această meserie.

În următoarele trei luni, participanții vor învăța de la trainerii Digi24 diferite abilități ce îi vor ajuta să devină următoarea generație de jurnaliști. Printre profesioniștii ce vor fi alături de cursanții Școlii de Media se numără nume mari din cadrul televiziunii Digi24, a site-ului digi24.ro, dar și a radio-urilor ProFM și DigiFM.

Teodora Tompea, Cosmin Prelipceanu, Lucian Mîndruță și Andreea Georgescu sunt doar câteva dintre numele ce îi vor îndruma pe cursanții din această ediție în drumul lor spre meseria de jurnalist.

Prin intermediul cursurilor interactive, participanții celei de-a doua ediții vor descoperii ce înseamnă să scrii o știre, să vorbești în fața camerei și să comunici publicului cele mai noi informații.

Cursurile din această nouă sesiune vizează relația jurnalistului cu social media, producția TV, curs de scriere și editare a știrilor TV, dar și introducerea în lumea radio. Viitorii jurnaliști vor afla și despre vânzarea media online, precum și despre optimizarea SEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *