Viorica Dăncilă, ”vedetă” internațională. Cum a fost premierul ironizat de un post francez

Era greu de crezut la începutul acestui an – când a și preluat șefia Guvernului – că Viorica Dăncilă, cea pentru care Liviu Dragnea se jura că e capabilă, o să se remarce pe plan internațional. După nenumăratele gafe și cărând în spate ”reușita” de a fi personajul principal al unei glume, premierul României a ajuns și pe micile ecrane din Franța.

În emisiunea realizată de postul de televiziune francez ARTE, este parodiat cel mai recent discurs al Vioricăi Dăncilă din Parlamentul European. Dezbaterea respectivă s-a centrat pe pe tema statului de drept în România. Atunci, șefa Executivului i-a tras la răspundere pe oficialii de la Strasbourg pentru modul în care au fost redactate rapoartele MCV, conform Epoch Times România.

Prim-ministrul României este jucat de o femeie cu perucă blondă, în spatele căreia se află un bărbat cu mustaţă, care-i indică ce să spună: „Sunt furioasă că ţara mea este monitorizată!”, ”Sunt tratată ca o hoaţă”, ”Sunt un băiat cinstit. Dacă aş minţi, mi-ar tremura mustaţa!”

Francezii notează și că președintele Klaus Iohannis a fost obligat să o numească pe Dăncilă în funcție, fiind amenințat că va fi destituit dacă refuză, dar și că aceasta a ajuns în funcția de europarlamentar – deși nu vorbește engleza bine -, apoi de premier, datorită fidelității sale față de Liviu Dragnea, președintele celui mai mare partid din România.

Citiți mai multe pe Epoch Times România

Alexandra Irina Minea:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri