Viorica Dăncilă, CENZURATĂ pe pagina de Facebook a Guvernului! Cronica unei prelucrări cu adresă EXCLUSIV

Pagina oficială de Facebook a Guvernului o ”cenzurează” pe Viorica Dăncilă, prezentând internauților un colaj video – mai multe detalii AICI – din care au fost epurate numeroasele gafe și bâlbe fără precedent pe care premierul le-a comis vineri, cu prilejul unei vizite în județul Bacău, chiar de Ziua Mondială a Educației.

Iată doar o parte dintre cele mai bizare declarații ale Vioricăi Dăncilă, declarații care (deși au inundat internetul și televiziunile de știri) au fost înlăturate din prezentarea video amintită:

Cum s-a întrecut Dăncilă pe sine!

”Vrem să mergem mai mult pe prevenire și mai puțin pe înlăturarea dezastrelor produse de calamități”.

Ne-am trezit dintr-o dată cu țara cu mii de calamități, cu multe aluviuni și cu multe probleme create datorită intemperiilor vremii!”.

”Am fost aici când calamitățile au provocat atâtea neajunsuri, atâtea dezastre”.

”Am spus  datorită intemperiilor vremii am avut calamități”.

”Am văzut anumite lucruri care nu sunt conforme cu realitatea” – mai multe detalii despre gafele premierului Viorica Dăncilă găsiți AICI

Carmen Dan, soarele și pădurea

Așa cum poate observa oricine, dintre vorbitorii prezentați în filmulețul prelucrat expus pe pagina oficială de Facebook a Guvernului, Viorica Dăncilă vorbește cel mai puțin, iar declarațiile prezentate mai sus au fost decupate cu atenție. În cele 6.43 minte, Dăncilă oferă doar două răspunsuri succinte, fiind postată lângă ministrul Internelor, Carmen Dan, în fața unei păduri însorite. Toți cei prezenți îi mulțumesc pentru ajutor și înțelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *