Vezi ce au căutat românii pe Google săptămâna aceasta

Guiding Tech

Săptămâna aceasta au existat mai multe trenduri în ceea ce privește lucrurile pe care le-au căutat românii pe Google. Lansarea în spațiul public a informației privind organizarea referendumului pentru modificarea Constituției în sensul definirii „familiei” a generat imediat un trend ascendent care s-a menținut până la sfârșitul săptămânii. Cuvintele-cheie căutate de români au fost „referendum”, „familie”, „constituție” și „familia tradițională”.

„Horoscopul” zilei și „extragerea loto 6/49” au reprezentat alte teme de importanță pentru români, la fel ca în alte săptămâni, potrivit  trends.google.com. Totodată scandalul din interiorul PSD dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea s-a reflectat perfect în căutările românilor, cuvinte precum „PSD”, „Dragnea” sau „Firea” s-au aflat în topul căutărilor la începutul acestei săptămâni.

Nu în ultimul rând, cultura și divertismentul se află pe lista de interese a românilor, iar căutările lor pe motorul Google arată că aceștia sunt la curent cu ultimele noutăți.

Robert Manea:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri