Un fost deputat PSD îi INSULTĂ pe susținătorii diversității de gen: ”proști”, ”idioți” și ”neobolșevici” ! EXCLUSIV

Patriotardul Ninel Peia – fost deputat PSD și prolific traseist politic, actualmente șef al facțiunii populiste caraghios intitulate ”Partidul Neamul Românesc” – continuă să-i jignească, pe Facebook, pe toți românii care protestează împotriva coaliției de guvernare PSD-ALDE, dar și pe susținătorii diversității de gen, împroșcându-i zilnic cu cele mai imunde insulte: ”idioți utili”, ”neobolșevici”, ”proști” sau ”minți tulburate de ideologia demonicului George Soros”.

Mediastandard.ro vă amintește că acest individ (puțin spus controversat) a susținut, în martie 2016, că vaccinurile i-au îmbolnăvit pe copiii din Argeș, iar în luna august a aceluiași an a găsit de cuviință să declare că, pe fundalul amplelor proteste stradale de după carnagiul din ”Colectiv”, forțe externe ar fi urmărit scindarea teritorială a României în… trei părți. Astfel de poziții halucinante continuă să fie rostogolite în online și de platforma de dezinformare coordonată de Ninel Peia –www.partidulneamulromanesc.ro, site pe care Mediastandard.ro v-a mai sfătuit și în trecut să-l evitați fără să zăboviți pe gânduri – mai multe detalii AICI.

”Gândire” din epoca de piatră!

Bunăoară, într-o recentă postare pe Facebook, Peia susține că promovarea educației sexuale în școli ar viza, cităm întocmai, ”reeducarea pro-gay a părinților”! ”Academia și Biserica, șocate de promovarea educației sexuale în școli. Rețeaua de ONG-uri sorosiste din spatele reeducării pro-gay a părinților! Toată această tevatură cu homosexuali și lesbiene este o aberație, iar noi n-avem nevoie de așa ceva! Dorința statului de a interveni în treburile părinților prin intermediul școlii este, așadar, o absurditate. Mă rog, ar fi vorba și despre o anumită slugărnicie a politicienilor noștri în relația cu Europa.

Delirul unui traseist

Ca să scurtez, Academia Română se opune acestei inițiative. Academicianul Ioan-Aurel Pop, istoric, președinte al Academiei Române, respinge Strategia Națională pentru Educație Parentală, proiect care maschează, de fapt, și promovarea diversității de gen. A contrapune alte tipuri de familii familiei tradiționale este o eroare fatală (…) Educarea paralela a dascalilor romani. 55.000 de profesori formatati de reteaua sorosista cu 42 milioane de euro, bani publici. Profesorii ‹deturnati› spre principiile educatiei progresiste LGBT. Reteaua coordonata de miliardarul George Soros a identificat o noua ‹tinta in miscare›, reprezentata de corpul didactic, vazand ca nu poate ‹pune laba› pe copiii Romaniei, tună și fulgeră Ninel Peia, care crede că vaccinarea copiilor aduce moartea.

Razvan Gheorghe:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri