Tolo.ro: Guvernul României dă bani să-l aducă pe omul lui Putin la București

Jurnalistul Cătălin Tolontan dezvăluie în exclusivitate că unul dintre oamenii-cheie ai lui Vladimir Putin va veni în România. În plus, decontarea acestuia va di plătită din bani publici.

Aleksei Sorokin va ajunge în țara noastră cu ocazia Conferinței publicității mondiale. Evenimentul, desfășurat la Teatrul Național din Capitală în perioada 2-3 octombrie, este promovat de către IAA, organizația mondială a publicității, la propunerea IAA România. Sorokin este șeful World Cup 2018 și avocatul legilor antigay din Rusia. În viziunea acestuia, de exemplu, ”propagandă gay” înseamnă ”propagandă nazistă”, conform Tolo.ro.

Omul de presă a realizat, cu această ocazie, și un bilanț al finanțărilor: Gabriela Firea, prin PMB, oferă 200.000 de euro pentru desfășurarea conferinței, în timp ce Viorica Dăncilă, prin Secretariatul General al Guvernului, dă 100.000 de euro. Acestora li se mai alătură și companii mari, care și-au exprimat deja dezaprobarea privind referendumul de pe 6-7 octombrie, precum Coca-Cola, P&G și așa mai departe. 

Citiți mai multe AICI