Teodorovici și-a cerut abia după 4 zile scuze pentru insultele adresate unei jurnaliste

Ministrul Finanțelor din proaspăt-demisul Guvern PSD și-a prezentat abia după patru zile scuze, după ce în presă a început să circule dialogul plin de derapaje între acesta și o jurnalistă.

Într-o postare publicată pe pagina sa oficială de Facebook, Eugen Teodorovici a spus că regretă ”incidentul de zilele trecute, petrecut pe holurile Parlamentului” și că a sunat-o personal pe jurnalista de la B1.ro pentru a-i prezenta scuzele sale.

Teodorovici își continuă mesajul prin sublinierea importanței de a-ți recunoaște greșelile, oferind și un motiv pentru care și-a admis public derapajul: ”Mi-am cerut scuze pentru că a-ți cere scuze atunci când greșești nu înseamnă slăbiciune, ci înseamnă tărie de caracter și asumare, înseamnă că îți consideri greșelile lecții de viață din care înveți ceva îndreptându-le”. Totuși, apare întrebarea dacă ministrul este conștient de gravitatea incidentului de joi seara, când i-a adresat mai multe jigniri reporterului.

În finalul postării, ministrul Finanțelor explică că are ”un respect deosebit pentru jurnaliștii care își fac meseria cu profesionalism și care refuză pătarea acestei nobile meserii cu interese ce trec mult dincolo de etica și deontologia profesională”. 

CITIȚI ȘI: Mitocănia unui ministru. Cum tratează Teodorovici o jurnalistă: ”Faceți curte că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși!”

Amintim că după votul moțiunii de cenzură de joi, jurnalista B1.ro a încercat să îi adreseze câteva întrebări ministrului, cu privire la căderea Guvernului. Atunci, Eugen Teodorovici i-a răspuns reporterului în batjocură, făcând aprecerieri jignitoare la adresa jurnalistului și publicației la care lucrează.

Redăm discuția integral mai jos, așa cum a fost publicat de B1.ro:

Reporter: Bună ziua de la B1.ro sunt, site de știri.

Teodorovici: Ce este B1? Ce esta B1? Boii.Ro?

Reporter: Site-ul de știri B1.ro.

Teodorovici: Boii.ro ați spus? Ce e asta B1.ro? 

Reporter: B1.ro

Teodorovici: Aaa. Boii.ro! Nu știu ce e asta!

Reporter: Ce veți face în continuare, regretați vreo măsură?

Tedorovici: Sunteți liberă diseară ca să vă spun ce? Nu prea vă văd la față! 

Reporter: Îmi spuneți și mie dacă regretați vreo măsură?

Teodorovici: Îmi faceți curte? Faceți curte că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși!

Reporter: Nu, nu am dinții puși!

Teodorovici: Dar ce aveți pus?

Reporter: Ce interese aveți acum că ați scăpat de politică… 

Teodorovici: Cu dumneavoastră sigur nu!

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *