Show de proporții la Neversea: un artist înjură Guvernul, online-ul reacționează

În ultima seară a festivalului Neversea, artistul Grasu XXL a adus injurii la adresa Guvernului, iar publicul a scandat „PSD, ciuma roșie”.

La scurt timp, luminile și sunetul s-au oprit pentru 40 de minute. Publicul a asociat incidentul cu un sabotaj din partea organizatorilor și s-au auzit la unison scandări împotriva partidului de guvernământ. La un moment dat cineva a urcat pe scenă și le-a zis celor prezenți: „Sper sa fie o problema de jos si nu de sus”. Organizatorii s-au scuzat pentru neplăceri și au afirmat că ei nu fac politică și că a fost doar o defecțiune tehnică.

Evenimentul s-a propagat foarte repede în mediul online și a adunat foarte multe reacții. Artisul a postat o poză pe pagina sa de Facebook cu luminițele de la telefoane, postare care a strâns 359 de reacții, 8 distribuiri și 17 comentarii.

În schimb, Rareș Bogdan, unul din vârfurile de lance din online, a postat clipul cu momentul lui Grasu XXL, care a reușit să strângă peste 1200 de reacții, 60 de comentarii și 334 de distribuiri.

De către presa online au fost preluate postările Andreei Pavel, director la ziarul Info Sud-Est, fiind și ea prezentă la festival. Postările sale au strâns sute de reacții. Aceasta este contrariată de ce se întâmplă.

Grasu XXL și-a încheiat momentul cu un mesaj motivațional pentru tinerii prezenți: „Mă uit aşa la voi şi eu văd speranţă. Cred că noi, ăştia tineri, o să schimbăm ţara asta. (…) Nu mă interesează politica, nu m-a interesat niciodată, dar ce ştiu este că energia asta o să salveze România. Trebuie să ştiţi că în lumea asta plină de ură, de igoranţă, până la urmă, doar dragostea învinge”.

Denisa Andreea Radu:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri