Premieră în mass-media din România. Digi24 și Editiadedimineata.ro lansează primul proiect integrat TV-online: Oamenii dimineții

Premieră în mass-media din România! Digi24 și Editiadedimineata.ro lansează primul proiect integrat TV-online: Oamenii dimineții, cu Ioana Ciurlea.

Proiectul își propune să aducă în fața publicului povești reale, care arată că România nu este construită doar din lucruri negative. Abordarea ”fără ură” pe care Editiadedimineata.ro a promovat-o încă de acum trei ani, când a fost lansat site-ul, este integrată și în formatul prezentat de Ioana Ciurlea la Digi24, în cadrul ”Oamenii dimineții”.

Primul invitat al proiectului a fost Melania Medeleanu, fondatoarea Asociației Zi de Bine. În cadrul interviului, cofondatoarea ONG-ului Magic Camp a vorbit despre inițiativa sa, care le permite oamenilor să-și sărbătorească ziua de naștere implicându-se în sprijinul unei cauze nobile. Luna martie este dedicată Asociației Blondie, care și-a propus să ofere copiilor abandonați în spitale sprijinul de care aceștia au nevoie.

Totodată, fosta jurnalistă a povestit cum a fost copilăria sa, despre copilul pe care spune că l-a așteptat ”aproape 20 de ani”, dar și despre evenimentul care va avea loc pe 14 martie și care va lega Spitalul Marie Curie de Centrul Blondie cu 2200 de scaune.

Proiectul poate fi urmărit în fiecare marți, la Digimatinal, pe site-ul şi pe pagina de Facebook Digi24, pe site-ul Editiadedimineata.ro, dar și pe canalul de YouTube Oamenii Diminetii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *