Postul Tele7ABC s-ar putea reîntoarce pe micile ecrane din toamnă

Postul Tele7ABC, cunoscut pentru lansarea pe micile ecrane a Mihaelei Rădulescu, Mircea Badea, Teo Trandafir şi Dan Diaconescu, s-ar putea reîntoarce din toamă în casele românilor. Televiziunea a mai încercat, în 2012, reîntoarcerea, însă fără succes.

Conform informațiilor obținute de Paginademedia, în acest moment este în pregătire dosarul ce va fi depus la CNA. Emisiunile vor fi unele cu caracter generalist, filmate în studioul aflat în zona Militari, după cum a afirmat Raluca Găină, producător general și cea care deține casa de producţie Artsma, implicată în relansarea televiziunii.

Mai mult decât atât, este posibil ca nume care au colaborat în trecut cu Tele7 să se alăture proiectului din nou, însă Raluca Găină a fost rezervată în a da mai multe detalii pe această temă „până nu se concretizează ceva”.

Implicați în relansarea postului mai sunt și producătorul muzical Mihai Simon și Cristian Ambrozie, cel care deține marca Tele7ABC și care a mai încercat anterior lansarea postului, în 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *