Pastila de (DEZ)INFORMARE: Sunt schimbările climatice reale?

Într-o lume în care dezinformare este la ordinea zilei, Editiadedimineata.ro, împreună cu Mediastandard.ro, lansează un proiect unic pe piața din România, menit să combată cele mai răspândite dezinformări, într-un format nou: Pastila de (DEZ)INFORMARE.

Schimbările climatice – puteți crede că sunt reale sau că sunt doar un proces natural, dar cu toții le resimțim efectele: verile secetoase, ierni blânde, anotimpurile care nu mai par cu adevărat anotimpurile pe care le știam cu toții.

Există oameni care susțin, însă, că schimbările climatice fac parte dintr-un proces natural. Alții spun că nici măcar n-ar fi vorba de o schimbare a climei, ci de un efort al ONU de a-i supune pe oameni printr-o ”agendă verde”.

Dovezile privind existența schimbărilor climatice sunt multe. Cel mai ușor de observat sunt totuși fluctuațiile în temperaturi, iar mai îngrijorător este că acestea continuă să crească de la an la an.

În episodul de săptămâna aceasta îți explicăm de ce schimbările climatice sunt reale și de ce ar trebui să ne îngrijoreze acest fenomen.

1 Comentariu

  1. Chemtrails / Darele Mortii nu le vedeti? Umniditate de 10% in marile orase dupa ce se imprastie darele mortii nu le vedeti? Aluminiul din praful de pe strada analizat nu poate fi explicat dar el apare odata cu darele mortii asa nu vedeti?
    Pastila de dezinformare – adevar graiti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *