ING lansează ING Pay: metoda de plată cu telefonul mobil

Pe 23 iulie, ING Bank România a lansat serviciul ING Pay, un serviciu de plată cu telefonul mobil. Pentru moment, aplicația este disponibilă doar ultilizatorilor telefoanelor cu sistem Android, urmând să fie lansată o versiune și pentru IOS. Aceasta poate fi activată din ING Home’Bank.

Aplicația poate fi folosită oriunde unde există un sistem POS care permită plata contactless, înlocuind astfel cardul. Clienții pot seta din ING Home’Bank limitele de tranzacționare pentru plățile cu telefonul. După efectuarea fiecărei plăți, clienții sunt notificați, având astfel controlul tranzacțiilor.

„70% dintre utilizatorii ING Home’Bank accesează serviciul de pe telefonul mobil pentru a face tranzacții, a verifica contul, a rezerva o ofertă în ING Bazar sau a lua creditul de nevoi personale online. Tot mai mulți clienți își doresc opțiunea unei bănci pur digitale, promisiune pe care ne-o asumăm, iar plata cu telefonul mobil este încă un pas în această direcție”, declară Michal Szczurek, CEO ING Bank România.

În prezent 625.000 de clienți folosesc activ platforma ING Home’Bank dintre care 427.000 o accesează de pe telefonul mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *