Home Alone 2.0 – o zi din viața lui Kevin cu Google Assistant

Problemele lui Kevin McCallister, personajul principal din celebra serie de filme de Crăciun ”Home Alone”, ar putea fi rezolvate foarte ușor cu Google Assistant.

Acesta este scenariul propus de compania americană în cel mai recent spot de promovare, numit “Home Alone Again”. Actorul Macaulay Culkin se trezește într-o dimineață singur acasă. Pe tot parcursul videoclipului pot fi recunoscute câteva dintre secvențele arhi-cunoscute din film.

Finalul este probabil momentul cel mai ușor de recunoscut, chiar și pentru cineva care nu este fan al seriei: la ora 12 noaptea, Googe Assistant declanșează „Operațiunea Kevin” care automatizează lucruri cum ar fi închiderea ușii, mutarea în jurul unui decupaj de carton cu Roomba și pornirea luminilor, împotriva unui hoț.

Deși spotul publicitar a fost în general bine primit, câteva persoane au observat că există o problemă cu telefonul Pixel ce apare la început, al cărui display ar fi modificat.

https://www.youtube.com/watch?v=xKYABI-dGEA&feature=player_embedded&fbclid=IwAR2DRztCpfKWYjgoCSCWPloSA_R9i1TdAKFVQb82dYmnEkXzrBArMtaJfos