Emisiunea lui Selly nu va mai apărea la Prima TV: „Nu mă mai regăseam în acest show”

Emisiunea vloggerului Selly, difuzată pe Prima TV, nu va mai fi realizată. Andrei Șelaru a afirmat că nu se mai regăsea în proiect, dar și că decizia îi aparține în totalitate.

Într-un interviu acordat Paginademedia, Selly a afirmat că principalul motiv pentru care emisiunea sa de tip late-night nu va mai apărea la TV este că proiectul nu i s-a potrivit. Totuși, acesta a afirmat că și-a dorit întotdeauna să abordeze acest format. „A fost cea mai bună decizie să ne oprim și să ne asumăm”, a spus vloggerul.

În ceea ce privește colaborarea cu postul de televiziune, Andrei Șelaru a afirmat că partenerii „au fost extraordinari, am învățat mult de acolo, dar am realizat că sunt cel mai bine în elementul meu pe vlog. Când sunt în platou, la costum, cu toate rigorile din televiziunea, cred că nu mai am aceleași performanțe și cred că asta s-a văzut și în cifre”.

Mai mult decât atât, acesta nu are regrete, însă a susține că „este greu să comunici și pentru un om de 35 de ani și pentru un adolescent de 15 ani în același timp. Sunt puține formate care pot face asta”.

Selly Show, o emisiune de tip late-night, s-a difuzat timp de patru luni. În ciuda faptului că audiențele nu au fost peste așteptări, acesta ar fi atras către postul Prima TV un public mai tânăr, conform unei analize realizate de Paginademedia.

sursa foto: Clever Media

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *