Dragnea, ținta umorului suedez: ”tentativa de asasinat”, realizată de… ABBA

Povestea spusă de liderul PSD, Liviu Dragnea, în urmă cu două zile, a ajuns un adevărat fenomen pe internet. Ambasada Suediei, la rândul său, a ironizat subtil subiectul în două postări.

Anunțul de pe Facebook despre grupul muzical ABBA a stârnit hohote de râs, întrucât formația are patru membrii, câți ar fi fost și cei ce au încercat să îl omoare pe șeful Camerei Deputaților, conform G4Media.ro.

Do you want to be one of members of ABBA band? Or to find out more about Swedish music? You could do it during World Experience Festival at ARCUB. 📸🤳🎧🎧https://www.facebook.com/events/1708509365858702/

Gepostet von Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i Bukarest am Dienstag, 21. August 2018

Cea de-a doua postare se referă la un celebru asasinat din istoria Suediei din secolul 18,  când regele suedez Gustav III a fost împușcat la Operă de cinci membri ai aristocrației. ”Cinci conspiratori și o tentativă de asasinat la operă”, se intitulează postarea.

”Povestea regelui Gustav III e una dintre cele mai interesante din istoria regalității suedeze. Moștenirea sa e extrem de puternică și azi, mai ales sub forma unor importante clădiri și instituții, precum Academia, Teatrul Regal, Opera și Baletul”, scrie Ambasada.

Five conspirators and an assassination attempt at the opera. Yes, it happened on the 16th of March 1792 at a…

Gepostet von Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i Bukarest am Mittwoch, 22. August 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *