#DacăEramEu. Ce reacții a primit Barna după ce a spus că drama de la Caracal nu s-ar fi întamplat, dacă ar fi fost el la Cotroceni

Președintele Uniunii Salvați România a spus aseară, în direct la TVR1, că dacă s-ar fi aflat în funcția deținută în prezent de Klaus Iohannis, ”drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat”. Reacțiile au fost pe măsura declarației lui Dan Barna, însă nu probabil cum s-ar fi așteptat acesta.

Printre exemplele expuse de PeROL.ro găsim și postarea făcută pe Facebook de către drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat”, care sugerează că abordarea lui Barna este nepotrivită și ar fi trebuit să se sfătuiască cu Redteam-ul (echipa care își asumă un rol ipotetic de opoziție pentru a pune la încercare eficacitatea unei organizații, companii, formațiuni politice etc.).

O altă reacție vine din partea deputatului PNL Pavel Popescu. Acesta a atașat o poză cu personajul Stewie (Family Guy) într-o cămașă de forță, însoțit de mesajul ”Acum decideti voi: omul e mincinos sau nebun?”. De notat e că Popescu a adăugat și un link de pe site-ul Camerei Deputaților cu un proiect legislativ care propune chiar modificarea legii privind alegerea Senatului și a Camerei prin adăugarea obligativitatea avizului psihologic.

Un răspuns ceva mai tranșant a avut Clarice Dinu, editor HotNews: ”Dl Barna are un mare potential in a se face de ras in aceasta campanie. Cel putin atata vreme cat ne ia de prosti”.

Președintele și fondatorul FunkyCitizens, Elena Calistru, și-a exprimat și ea opinia cu privire la declarațiile recente ale liderului USR, făcând și o comparație între acest și președintele Klaus Iohannis.

În urmă cu puțin timp, Barna a publicat pe pagina sa de Facebook o clarificare cu privire la cele spuse la TVR. Totuși, el consideră că afirmația a fost scoasă din context, deși moderatoarea l-a întrebat explicit ”ce ar fi fost diferit în aceste zile dacă el ar fi fost președintele României”.

Alexandra Irina Minea:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri