Cum un video viral te poate aduce pe culmile succesului: Walmart Yodel Kid

”Walmart Yodel Kid”, un băiat în vârstă de 11 ani, și-a câștigat succesul pe internet, după ce a fost postat un video cu el când cânta o melodie de Hank Williams într-un magazin Walmart, din America. Într-un interviu cu senzația de pe internet și bunicul acestuia, tânărul cântăreț a dezvăluit că a învățat la numai trei ani să cânte.

Puțin timp mai târziu, Mason Ramsey a ajuns să cânte chiar pe scena popularului festival Coachella, după ce videoclipul în care apărea a făcut înconjurul internetului. Inițial, filmulețul a fost urcat pe contul de Youtube ViralHog, unde are în prezent 2,576,203 de vizualizări și 40 de mii de likeuri, însă adevăratul succes l-a dobândit atunci când un utilizator de Twitter a dat share, iar de aici până la a ajunge un ”meme” n-a mai durat mult.

Deși clipul a devenit viral la scurt timp după ce a fost postat, băiatul a aflat cu greu că a devenit o senzație pe internet, întrucât casa unde locuiește nu are acces la internet. A aflat de la producătorii misiunii ”The Ellen Show”, ce îl sunau să îl invite la show.

Adolescentul a avut ocazia să stea de vorbă și cu cântărețul Justin Bieber, dar cel mai important: spectacolul ținut în fața a mii de oameni a prins iar el a fost aclamat de către public, asta după ce apăruse cu puțin timp înainte la show-ul celebrei Ellen DeGeneres.

După succesul de la festivalul din California, ”Walmart Yodel Kid” vine cu o nouă surpriză. Tânărul artist urmează să își lanseze albumul de debut. Acesta va cuprinde atât melodii noi, cât și clasice country, printre care se numără și celebra piesă ce l-a făcut celebru pe internet, „Lovesick Blues.”

Deși a început să cânte în Walmart de plăcere, băiatul a ajuns o adevărată mini-vedetă pe internet prin distribuirea masivă a clipului cu el cântând, iar pe 20 iulie Ramsey ar urma să își lanseze albumul.

Alexandra Irina Minea:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri