Clienții britanici ai PayPal vor putea să cumpere și să vândă criptomonede

Piața criptomonedelor câștigă din ce în ce mai multă popularitate, motiv pentru care clienții britanici ai PayPal vor putea face tranzacții și să dețină criptomonede.

Anunțul a fost făcut la începutul acestei săptămâni de către PayPal Holdings, care speră că măsura îi va încuraja pe oameni să folosească monedele virtuale. Printre criptomonedele suportate de platformă se numără bitcoin, eter, litecoin şi bitcoin cash, conform G4Media.

„Ne-am angajat să continuăm să lucrăm îndeaproape cu autorităţile de reglementare din Marea Britanie şi din întreaga lume, să oferim sprijinul nostru şi să contribuim în mod semnificativ la modelarea rolului pe care îl vor avea monedele digitale în viitorul finanţelor şi comerţului global”, a afirmat vicepreşedintele şi directorul general pentru blockchain, cripto şi monede digitale al PayPal, Jose Fernandez da Ponte, într-un comunicat.

Marea Britanie nu este prima țară unde această opțiune este posibilă: la începutul lui 2021, PayPal a introdus vânzarea și cumpărarea de criptomonede pentru clienții din Statele Unite ale Americii. Ulterior, aceștia au avut posibilitatea de a face cumpărături de la comercianții din rețeaua PayPal cu monede digitale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *