Cel mai iubit român de la Hollywood

Sebastian Stan, românul care a cucerit Hollywoodul, este invitat de onoare la cea de-a doua ediţie a Festivalului Independent de Film American.

sursa: cinemablend.com

Evenimentul va avea loc la Bucureşti în perioada 27 aprilie- 3 mai, la Cinema Pro  și sala Studio Horia Bernea a Muzeului Țăranului Român.

Festivalul  se va deschide cu cel mai recent film în care a jucat  actorul Sebastian Stan,ʺI,Tonyaʺ. Lungmetrajul spune povestea patinatoarei Tonya Harding, campioană naţională a Statelor Unite, și a fost nominalizat de mai multe ori la premiile Oscar, la Globurile de Aur și la premiile Bafta.

sursa: ssl-images-amazon.com

„Vă invit să vedeți ultimul meu film, I, Tonya … și pentru că mă întorc acasă după 13 ani, vă invit să mai stați după film, dacă aveți chef, să mai vorbim puțin”, a declarat actorul pentru Cotidianul.ro.

sursa: s.iw.ro

Sebastian Stan s-a născut la Constanţa şi trăieşte în America de la 12 ani. Primul rol într-un film l-a primit la vârsta de 10 ani, în “71 fragments of a Chronology of Chance ʺ regizat de celebrul austriac Michael Haneke.

sursa: adevarul.ro

Până în prezent, actorul a jucat în peste 30 de filme americane îndrăgite, printre cele mai cunoscute fiind serialul  Gossip Girl, Captain America, Răzbunătorii: Războiul InfinituluiLebăda Neagră şi a fost împărţit scena cu mari actori ca Matt Damon, Natalie Portman, Scarlett Johansson, Chris Evans, și nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *