Ce se vede la televizor de Revelion: Divertis, Vacanța Mare, Untold și Dan Negru

Dat fiind faptul că trecerea dintre ani s-ar putea să prindă mai mulți români în fața televizoarele decât de obicei, posturile TV au organizat programe speciale.

21 de Revelioane pe canapea, cu Dan Negru

Pentru a 21-a oară, Dan Negru va realiza programul său special pentru Revelion.

“Revelionul Starurilor” va putea fi urmărit de la ora 22:00, în formatul cu care postul TV ne-a obișnuit deja: momente artistice combinate cu vedete costumate în diverse personaje, pe care invitații speciali vor trebui să îi demaște. Printre invitații din acest an se numără și Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Dorian Popa, dar și alții.

Însă asta nu e tot: Antena 1 a mai pregătit un program de Revelion, înaintea celui realizat de Dan Negru. “Show Și’așa”, de la ora 20:00, îi va avea gazde pe Mirela Vaida, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu. Împreună cu invitații, aceștia vor forma două echipe, care se vor întrece între ele.

TVR reînvie Divertis și Vacanța Mare

Surpriză plăcută de la postul public de televiziune, care s-a decis să readucă în fața românilor două dintre programele cele mai îndrăgite: Vacanța Mare și Divertis.

Toni Grecu, împreună cu Monica Anghel, Jojo, Cătălin Neamțu, Cosmin Natanticu, Claudiu Maier, Andreea Doinea, Darie Valentin, Cătălin Cățoiu – Țeavă și Dragoș Mușat – Tetelu vor putea fi urmăriți pe 30 decembrie, de la ora 21:00, în Gala Premiilor Masca de Aur, unde vor fi premiate evenimentele-cheie sau cele mai amuzante care s-au petrecut în 2020.

De la 21.55, fostul grup Divertis va putea fi urmărit în programul “Viața bate câmpii”.

Pe 31 decembrie, cu o oră înainte de miezul nopții va începe “Revelion la mine acas’”, cu Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu. Ulterior, de la 00:50, va începe “Un Revelion de tot râsul”, cu Marius Gheorghiu, Magda Chihaia, Cristi Poe, Cristina Strecopitov şi Vlad Gălăţianu.

ProTV, parteneriat special cu Untold

Cei care au fost dezamăgiți că nu au ajuns în acest an la Untold, unul dintre cele mai populare festivaluri din România, au motive de bucurie: în noaptea dintre ani, organizatorii festivalului au realizat un program special pentru ProTV, de la 23:30.

Emisiunea, prezentată de Pavel Bartoș, va avea drept invitați nume precum Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu și Grasu XXL, iar la miezul nopții, va fi transmis un joc de artificii de pe Cluj Arena.

Înainte de asta, ProTV va difuza de la 20:30 un episod special din “Las Fierbinți”, apoi comedia „A doua șansă”, cu Jennyfer Lopez.

După miezul nopții, în grilă sunt programate alte două filme: Proiectul X”, de la 02:00, și “Goana după bani”, ce va avea loc la ora 3:30.

Kanal D – muzică și Roata Norocului

Postul Kanal D a pregătit pentru noaptea dintre ani un show cu muzică, dans, momente live, dar și Roata Norocului. “Hai noroc România”, prezentat de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi se va vedea de la 20:00 la 02:00 și va avea ca invitați pe Pepe, Theo Rose, Jean de la Craiova, Jador, Mitoșeru, Emy Alupei, Gabriel Costin, Andrei Ciobanu, Ionuț Rusu, precum și alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *