Aplicația ChatGPT de pe iOS vine, de-acum, la pachet cu motorul de căutare Bing

OpenAI a pus la dispoziție aplicația ChatGPT pentru telefoanele ce rulează sistemul de operare al Apple, iOS, iar acum aceasta va avea integrată motorul de căutare Bing. Varianta pentru Android nu este încă gata, însă OpenAI spune că lansarea este aproape.

Aplicația de iOS a ChatGPT a fost lansată în luna mai și, pe lângă varianta gratuită, cuprinde și versiunea premium, denumită ChatGPT Plus. Pentru 20 de dolari pe lună, versiunea oferă prioritare și cel mai nou model lingvistic folosit de programul de inteligență artificială, GPT-4.

Noul update al aplicației vine cu schimbări, în principal pentru abonații serviciului Plus, care vor putea acum să folosească ChatGPT pentru a naviga pe internet. Programul AI vine integrat cu Bing și nu mai este limitat la setul de date colectate până în 2021. Asta înseamnă că răspunsurile sale vor fi actuale și va folosi Bing pentru a căuta informații relevante despre evenimente în desfășurare, când este nevoie. Versiunea gratuită va rămâne cu datele colectate până în 2021.

Decizia de a integra Bing în ChatGPT a fost anunțată încă de la finalul lunii mai, când Microsoft vorbea despre parteneriatul încheiat cu OpenAI.

Cât despre versiunea de Android a aplicației, niciun anunț nu a mai fost făcut de când aplicația de iOS a fost lansată, promisiunea fiind că utilizatorii de Android vor urma să aibă o aplicație similară ”curând. Ce înseamnă asta e greu de spus, dar scheletul de funcționare al aplicației este pus la punct, iar cum varianta de iOS pare să fie actualizată constant, versiunea pentru Android nu ar trebui să fie întârziată foarte mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *