7 filme și seriale noi de pe Netflix, Amazon Prime, Disney Plus și HBO Max

Acest sfârșit de săptămână a adus cu sine o mulțime de noi lansări în streaming – ideale pentru a petrece timpul în fața televizorului. Să vedem 7 filme și seriale noi, proaspăt sosite pe platformele de streaming, scrie Editiadedimineata.ro.

În primul rând, este ceea ce ați așteptat cu toții de când a fost lansat volumul 1 în luna mai: Stranger Things, sezonul 4, volumul 2 este acum pe Netflix, cu două episoade de excepție care încheie ultima parte a serialului de succes. Dacă sunteți un fan de Stranger Things, nu veți dori să ratați asta.

Pe Amazon Prime Video, Chris Pratt revine pe micul ecran în thrillerul de acțiune The Terminal List, în timp ce Disney Plus ne poartă în culisele Doctor Strange în Multiversul nebuniei…

Dar să le luăm pe rând:

Stranger Things sezonul 4, volumul 2

Sezonul 4 din Stranger Things se încheie, în sfârșit, cu ultimele două episoade supradimensionate. Gașca trebuie să se confrunte cu terifiantul Vecna – ceea ce înseamnă că Eleven trebuie să își recapete puterile. Dar nu toată lumea va ieși nevătămată din această confruntare epică… și singura modalitate de a afla dacă preferații tăi vor supraviețui finalului de sezon este să te conectezi pe Netflix.

Și o veste excelentă. Da, s-a anunțat deja sezonul 5 din Stranger Things. Una mai puțin bună. Va fi ultima.

Unde: Netflix

 

Citiți mai multe AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *