Președintele Braziliei, dat în judecată de jurnaliști pentru că și-a dat masca jos, deși știa că este infectat cu coronavirus

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, este dat în judecată de către un grup de jurnaliști pentru că i-a pus cu bună știință în pericol.

Liderul din Brasília este acuzat de către Asociația Presei că a expus jurnaliștii infecției cu coronavirus atunci când și-a dat masca jos, în timpul unui interviu, deși știa că este infectatl, conform Digi24.ro.

Bolsonaro, cunoscut pentru discursul său negaționist privind virusul SARS-CoV-2, a primit rezultatul pozitiv pentru COVID-19 marți, după ce a început să aibă simptomele specifice bolii și să se simtă rău. Culmea, conferința de presă ținută de președintele Braziliei era cea în care anunța că a fost depistat pozitiv.

”Țara nu poate privi în continuare fără să reacționeze acest comportament care este mai mult decât iresponsabil și constituite infracțiuni clare împotriva sănătății publice”, a afirmat președintele Asociației Presei, Leandro Magalhaes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *