Orban a chemat zeci de jurnaliști să le spună că intră la izolare, fiind suspect de coronavirus

Un senator PNL, care a fost la o întâlnire a NATO, a fost testat pozitiv cu coronavirus. În acest context, Ludovic Orban a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că miniștri și liderii PNL intră la izolare.

Infectarea parlamentarului Vergil Chițac a creat haos în interiorul formațiunii politice, întrucât acesta a luat contact cu multe persoane. De exemplu, acesta a participat pe 9 martie la ședinta Biroului Politic Permanent, arată Ziare.com.

„Dragi prieteni,

Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcției de Sănătate Publică și am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta.

Mă impresionează mesajele și încurajările care nu se mai opresc. Vă mulțumesc și vă doresc din suflet să fiți sănătoși și să aveți mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aștepți”, a transmis senatorul PNL pe Facebook.

După aflarea informației, premierul interimar Ludovic Orban a convocat o conferință de presă la sediul Guvernului. În fața a zeci de jurnaliști, acesta a afirmat că intră în izolare la Vila Lac 1, măsură care se aplică liderilor partidului. Și miniștri sunt vizați, cărora prim-ministrul le-a transmis să se izoleze în ministere.

Mai mult decât atât, PNL nu se va duce la consultările de azi, cu președintele. În schimb, există posibilitatea ca ele să se desfășoare printr-o videoconferință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *