Scandal între Alexandru Cumpănașu și un jurnalist, din cauza unui editorial


Alexandra Minea
Scandal între Alexandru Cumpănașu și un...

Un jurnalist cunoscut ar putea ajunge în instanță, după ce Alexandru Cumpănașu a anunțat că vrea să-l dea în judecată.

Este vorba de Patrick André de Hillerin, care zilele trecute a publicat un editorial dur despre Cumpănașu, pe care îl acuza că s-ar fi folosit de tragedia din Caracal pentru a câștiga capital politic.

“Acum, anunțând mai întâi pe surse că este unchi al Alexandrei,
s-a urcat rapid și pe alocuri jenant pe valul de indignare, începând să pozeze
în erou anti-sistem.

A bombardat, zi de zi, presa cu informații, păreri și injurii. A intervenit live la toate televiziunile care îi solicitau asta. Sau cărora le solicita el însuși asta. A pus stăpânire pe comunicarea dintre familia Alexandrei și presă, a devenit presiunea numărul una la adresa autorităților”, se arată în editorialul “Primul vierme ieșit din cadavrul Alexandrei”

Anunțul intenției lui Alexandru Cumpănașu de a-l da în judecată pe PAH a fost făcut chiar de Libertatea, publicația în care a fost publicat și editorialul.

Luni dimineață îl dau în judecată pe Patrick André de Hillerin și-i fac și plângere penală”,  se arată în articolul menționat anterior.

Amintim faptul că Alexandru Cumpănașu și-a anunțat recent candidatura pentru alegerile prezidențiale, după evenimentele de la Caracal.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Articole asemănătoare

Noutăți

Dosarul ofițerului care a amenințat-o pe Emilia Șercan, pe masa DNA

Dosarul în care jurnalista Emilia Șercan a fost amenințată de către un ofițer de poliție a ajuns pe masa Direcției Naționale...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Liderul PSD Vaslui comentează incoerent violențele din Piața Victoriei

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat incoerent, sâmbătă seara, la Antena 3, violențele din timpul protestului din Piața Victoriei. Buzatu pare...

Adăugat pe de Robert Manea