Micutzu acuză presa că a „confecționat” știri: „Am citit că eu am devastat terase prin Centrul Vechi”

Comediantul Cosmin Nedelcu, cunoscut ca ”Micutzu”, a acuzat site-urile și televiziunile din România că au „confecționat” știri cu privire la incidentul în care el a fost implicat zilele trecute, în București.

Într-un clip publicat pe contul său de YouTube, Micutzu afirmă că scandalul de duminică noapte nu a pornit de la el, ci de la o altă persoană care i-a adresat injurii. În acest sens, comediantul susține că mass-media a preluat cu rapiditate subiectul, în ciuda faptului că „se întâmplă multe lucruri în lume destul de grave”, conform Paginademedia.

„Eu ştiu că sunt persoană publică şi era subiect de ştiri, dar să confecţionezi ştiri nu mi se pare normal. Am citit că eu am devastat terase prin Centrul Vechi sau eu care am bătut patru oameni sau eu care am aruncat cu o sticlă către un copil sau eu care, în general, am fost un agresor. Din contră, noi am fost agresaţi”, a mai spus Cosmin Nedelcu.

Acesta clarifică și că a ajuns la secția de poliție nu pentru că ar fi fost „o bestie cu chip de om”, ci ca să dea „o declaraţie în calitate de martor”, alături de partenera sa și prietenul ce-i însoțea.

„Şi eu am fost agresat verbal, dar asta am făcut şi eu la rândul meu. Am răspuns cu aceeaşi monedă, ceea ce nu recomand. Nu sunt un om violent. Nu susţin violenţa”, a mai spus comediantul.

Cum s-a văzut incidentul în presă

În ciuda faptului că Micutzu nu a dat numele publicațiilor și televiziunilor care au redat scandalul în termeni exagerați, acesta a afișat în timpul videoului mai multe titluri, precum:

  • „Micutzu ridicat de Poliţie şi dus la secţie după o altercaţie în centrul Capitalei”
  • „O martoră despre incidentul de pe Calea Victoriei”
  • „Micutzu a devastat o terasă în centrul Bucureştiului. Poliţia a intervenit şi l-a dus la secţie”
  • „Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, de la comedie, la poliţie: a spart vitrine în centrul Capitalei” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *