USR a atras încă un jurnalist: Dinu Zară, propunerea formațiunii politice pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava

După Moise Guran, este rândul unui jurnalist sucevean să intre în rândurile Uniunii Salvați România – și nu doar ca simplu membru, ci pentru funcția de președinte al CJ Suceava.

Prin vot secret, filiala din Suceava a USR și-a ales în decursul serii de joi candidații pentru alegerile locale. Printre cei aleși se numără și un nume din presa locală, Dinu Zară, informează Stiripesurse.ro.

Conform unui comunicat emis de organizația suceveană a formațiunii politice, au existat cinci persoane care s-au înscris pentru a fi propunerea USR la funcția de conducere a Consiliului Județean. Dintre aceștia, Zară ar fi fost ales din primul tur, cu majoritate de voturi.

Cu numai două zile în urmă, jurnalistul a anunțat pe social media că s-a înscris în USR. Conform mesajului publicat pe pagina sa de Facebook, acesta își dorește asumarea unui rol politic pentru că ”îţi permite să contribui activ la eliminarea unor astfel de practici”. 

Dinu Zară se afla în presă din 2013 și a fost corespondent local pentru Adevărul și Realitatea. Acesta deținea funcția de redactor-șef adjunct pentru un post din Suceava, Intermedia.

Alexandra Irina Minea:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri