TVR 2 relansează programul ”Teleșcoala” din 8 februarie, odată cu întoarcerea elevilor în bănci

Pe 8 februarie, elevii din România vor rămâne acasă sau se vor duce la școală în funcție de situația epidemiologică în care se află județul de reședință. Totuși, în aceeași date va fi relansat și programul ”Teleșcoala”, difuzat pe TVR 2.

Programul TV, care este disponibil atât pe micile ecrane, cât și în mediul online, este realizat în colaborare cu Ministerul Educației. Informațiile prezentate respectă programa din manuale și reprezintă un ajutor pentru elevii din anii terminali, conform EuropaFM.

Astfel, elevii care urmează să susține Evaluarea Națională și Bacalaureatul vor avea parte de 18 programe pe săptămână. Prima săptămână (8-12 februarie) este împărțită astfel:

Deși programul este gândit să vină mai ales în sprijinul celor care se află în zone izolate și au avut dificultăți în participarea la cursurilor online, Teleșcoala poate fi vizionată și pe canalul de Youtube al TVR, pe pagină de Facebook a emisiunii şi pe site-ul www.tvr.ro.

Mai mult decât atât, emisiunile sunt adaptate și pentru elevii care studiază în limbile minorităților naționale, dar și a celor care au deficiențe de auz.

Alexandra Irina Minea:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri