Trump lansează noi atacuri la adresa presei americane, chiar și când SUA este afectată puternic de COVID-19

Mandatory Credit: Photo by Evan Vucci/AP/Shutterstock (10434333bm) Donald Trump, Sauli Niinisto. President Donald Trump speaks during a meeting with Finnish President Sauli Niinisto in the Oval Office of the White House, in Washington Trump, Washington, USA - 02 Oct 2019

S-ar părea că Donald Trump nu este atât de preocupat de modul în care țara sa este afectată de COVID-19, întrucât șeful de stat preferă să lanseze noi atacuri la adresa presei.

Într-o postare pe Twitter, liderul Statelor Unite ale Americii s-a amuzat de pierderile pe care The Washington Post și New York Times le suferă din cauza pandemiei, arată Digi24.ro.

Mai mult decât atât, Trump nu a putut să nu folosească și ”fake news”, termen pe care l-a folosit la adresa presei încă de dinainte să fie președinte, pentru a divaga de la întrebările reporterilor și pentru a discredita publicațiile care îl critică.

”Publicitatea în falimentarul New York Times a coborât foarte mult. Nici Washington Post nu o duce mai bine. Nu pot să spun dacă asta se întâmplă pentru că sunt surse de informații Fake News la un nivel pe care puțini îl pot înțelege sau doar pentru virusul îi bate foarte tare. Fake News-ul este rău pentru America!”, a scris președintele american pe Twitter.

Alexandra Irina Minea:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri