Șoșoacă vrea ca jurnaliștii să fie băgați la pușcărie și cere ieșirea României din UE

Într-un document semnat de senatoarea Diana Șoșoacă, aceasta susține că România ar trebui să iasă din Uniunea Europeană, iar jurnaliștii să fie băgați la pușcărie.

Motivul pentru care parlamentarul independent vrea ca jurnaliștii să fie închiși este că ar fi „indus în panică” populația țării cu privire la pandemia COVID-19. Șoșoacă acuză presa că nu le-ar fi dat dreptul anumitor oameni să își dea cu părerea cu privire virusul SARS-CoV-2, conform Ziarul de Iași.

Celor găsiți vinovați le va fi interzis să își mai exercite meseria, mai afirmă Diana Șoșoacă.

„Trusturile mass-media şi jurnaliştii, televiziunile care au indus panica, teroarea în cetăţenii români, care au interzis apariţia unor medici, juristi, politicieni, luptători civici, preoţi, cetăţeni români etc care aveau şi alte opinii decât cele ale Guvernului şi instituţiilor statului în pandemia de covid-19, care au interzis dreptul la liberă exprimare, opinie etc în această pandemie, vor fi imediat anchetaţi şi deferiţi justiţiei pentru a fi condamnaţi pentru rele tratamente aplicate minorului, instigare la omor, hărţuire, inducerea în eroare a opiniei publice cu informaţii false, încălcarea drepturilor omului! Niciunul dintre cei găsiţi vinovaţi nu vor mai putea să îşi exercite profesia de jurnalist şi nici să emită opinii publice“, a propus senatoarea.

Documentul, care mai afirmă că ieșirea din Uniunea Europeană a României ar trebui decisă printr-un referendum, a fost publicat și lăudat de Sputnik.

Alexandra Irina Minea:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri